top of page
sofiatareqforelsare-43.jpg

Föreläsning & Moderator

Mat som gör gott - Med utgångspunkt i sin populära bok Mat som gör gott, talar Tareq om olika förhållningssätt till mat och hur vardagen kan vara både njutningsfull och samtidigt nyttig.

 

Mat och kärlek - Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte!

 

Det Nordiska skafferiet, maten och människorna - Tareq berättar om sitt stora intresse för det nordiska köket. Genom sitt arbete med programserien Tareq Taylor’s Nordic Cookery har han rest land och rike runt och utforskat det fantastiska utbud av ingredienser som finns i de Nordiska länderna. En resa som bjudit på stor gastronomisk inspiration och även på underbara möten med människor som brinner för det de gör.

 

Tareq, matentreprenörens resa - Tareq berättar med inlevelse om sin resa från Kockutbildningen via gourmetrestaurangen Trappaner och Slottsträdgårdens kafé, Kockeriet och dagens arbete som folkkär TV-kock och krögare – ständigt öppen för nya utmaningar.

bottom of page