top of page
220602 0034.jpg

Kockeriet

Tareq Taylor startade sin restaurang Kockeriet i Malmö 2014. Över tid har ambitionsnivån successivt höjts och idag är Kockeriet en matstudio och upplevelserestaurang.

 

I matsalen hyllas gastronomin och hantverket. Som gäst har du full insyn i köket för att kunna se hur kockarna arbetar. Kockeriet vill återta en gammeldags stolthet och äran för arbetet i en ombonad och varm miljö. De utför ett matsalsarbete med alla moment det innebär genom att involvera dig som gäst i allt de gör.

 

Deras passion är att servera en fullkomlig matupplevelse.

”Höja ambitionsnivån, bli ett gastronomisk hus, hantverk i centrum, råvaran i fokus, hylla det som skapat mig. Kärlek till maten, kärlek till allt.” - Tareq Taylor

 

Kockeriets ledord: "Stolthet, passion, respekt och ära. Vi är trygga och säkra i det vi gör.” Yes! Fint!

 

Kockeriet har ett nära samarbete med Hvilan i Åkarp och där finns deras trädgård som de odlar grönsaker i och hämtar grödor ifrån. Kött av hög kvalité handlar dem från lokala uppfödare. Förädlingen sker alltid på plats i deras kök.

 

Kockeriet har ett nära samarbete med Hvilan i Åkarp. Från deras trädgårdsodling hämtas  grönsaker och grödor. Kött av hög kvalité handlas från lokala uppfödare.

Varmt välkomna att boka ert nästa besök:

Kopia av Tareq 1.jpeg
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page