top of page
20210618_BASTAKOMPISAR_MatenEKlar_14726 (1)_edited.jpg

Maten é klar

Företaget Maten é Klar startades hösten 2018. Tareq Taylor gick tillsammans med ett par vänner ihop med en gemensam tanke och dröm - att ge människor god färdigmat lagad från grunden, helt utan konserveringsmedel och artificiella tillsatser och alltid gjort på färska råvaror. Sedan dess har dröm blivit verklighet och nu hittas rätterna i svensk dagligvaruhandel. Samtliga rätter från Maten é klar är framtagna av Tareq och lagade av kockar från deras restaurangkök i Lund.

 

För Maten é Klar är det en självklarhet att ställa samma höga krav på färdiglagat som på maten de själva lagar och äter. Den ska vara god, näringsrik, varierad och enkel att servera. Med inspiration från hela världen använder de alltid 100% naturliga råvaror. Lagat med skicklighet och passion.

 

Maten é klar är tänkt att underlätta den vardag som ibland kan upplevas tidskrympande  med livets övriga konkurrerande krav och måsten. Ambitionen är att skapa små välsmakande luckor av välbehag i livet – oavsett förutsättningar eller matlagningsintresse. Maten é klar är till för alla. Alla stunder. Alla människor.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page