top of page
Fotograf_Peter Knutson_0249.jpg

Musik & Show

Att Tareq Taylor är en av Sveriges mest framstående kockar och en folkkär TV-personlighet är väl känt, men något som inte är lika vida känt (än) är att han numer även kan titulera sig både sångare och artist. Och det med bravur dessutom! Det behövdes dock ett visst tv-program och en stor dos mod för att han skulle våga ta steget. 

 

Musiken har alltid funnits där - Tareq är uppvuxen i en musikalisk familj, där hans mamma jobbade på operan och hans bror ständigt höll i mikrofonen i olika konstellationer. Tareq började tidigt drömma om att själv en dag våga ställa sig på en scen och sjunga men det skulle dröja ända fram till våren 2022 då han tog steget och medverkade i TV-programmet ”Masked Singer”. Bakom sin mask som ”sagoträd” vågade han äntligen ta sina första toner inför publik.

 

Efter en andra placering i ”Masked Singer” fick han sedan frågan från en av Sveriges bästa sångröster, Sarah Dawn Finer, om att göra en julshow tillsammans. Det blev ett solklart ”JA” från Tareq och under hela december 2022 spred de julglädje med sin show ”Finer & Taylor - en julvärdig show” på Hamburger Börs scen i Stockholm.

 

Tareqs musikstil sträcker sig från soulmusik, klassisk jazz och rock till dagens pop, neo soul och RnB. 

Boka Tareq till ditt nästa event:

bottom of page